Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Zgodovina podjetja
  Lokacije
  Avtorji WEB strani
 
  

KAESER Kompressoren – vaš partner za stisnjen zrak

 

Prihodnost in cilji

Podjetje KAESER Kompressoren nudi proizvode, storitve in kompletne rešitve za področje stisnjenega zraka. Naše rešitve in proizvodi obsegajo proizvodnjo, pripravo in transport stisnjenega zraka kot energenta ter zagotavljajo optimalno ekonomičnost in učinkovitost.

Inovativnost, robustnost in vrhunska kvaliteta naših proizvodov ter rešitev podjetjem po celem svetu omogoča zniževanje proizvodnih stroškov in s tem večjo konkurenčnost na trgu.
V stalnem stiku z našimi strankami podjetje KAESER Kompressoren nenehno izboljšuje in prilagaja svoj proizvodni program in sistemske rešitve dinamičnemu okolju ter tako dosega neprestano izboljšavo na področju ekonomičnosti, zanesljivosti, učinkovitosti in uporabnosti.

KAESER Kompressoren namerava kot eno vodilnih svetovnih podjetij na področju stisnjenega zraka nadalje izboljševati svoj proizvodni program in storitve ter širiti svojo prodajno/servisno mrežo v zadovoljstvo svojih strank.

 
KAESER home Sitemap
Več informacij
KAESER Toolbox
Informacijski material

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com