Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Vijačni kompresorji
  OILFREE.AIR
  Batni kompresorji
Stomatološki kompresorji
  Priprava stisnjenega zraka
  Nadrejena krmiljenja
  Vijačne vakuumske črpalke
  Puhala
  Mobilni vijačni kompresorji
  Orodje in pribor
  Originalni nadomestni deli
  Sigma PET Air
  Najem
  Industrija 4.0
 
  

Stomatološki kompresorji

 

Tehnične specifikacije

FAD od 65 do 524 l/min
Tlak do 8 bar
Zadostuje za do 12 obdelovalnih enot ali
20 stomatoloških naprav

DENTAL compressors

Izjemna učinkovitost: konstruirano za kontinuirano obratovanje
KAESER-jevi somatološki kompresorji so konstruirani po principu "Permanent Power System" (PPS) in zagotavljajo 90% dobavo stisnjenega zraka oz konstantno obremenitev brez oljnega batnega kompresorja. Za regeneracijo sušilnega sredstva v adsorbcijskem sušilniku SECOMAT sistem PPS uporablja svež atmosferski zrak, ki ga segreje s pomočjo odpadne toplote kompresorja. Takšen konstrukcijski pristop zagotavlja več ključnih prednosti: Prvič, svež atmosferski zrak, ki je speljan skozi ohišje kompresorja le tega dodatno hladi v notranjosti in tako podaljša njegovo življensko dobo. Drugič, segret zrak je idelen za regeneracijo adsorbcijskega sušilnika ker lahko sprejme več vlage kot hladen zrak. Takšen način regeneracije tudi poteka mnogo hitreje od konvencionalne metode, pri kateri že osušen stisnjen zrak expandira in se pri tem močno ohladi. Tretjič, prihranek energije je očiten in kompresor lahko dobavi več koristnega stisnjenega zraka, saj ga ne porablja za sušenje adsorbcijskega sušilca. Taka zasnova tudi omogoča kontinuirano obratovanje kompresorja ter zagotavlja stisnjen zrak brez prekinitev delovanja.

   Zanesljiv KAESER-jev kompresorski blok
KAESER-jevi batni brez oljni kompresorji so izdelani iz materialov najvišje kakovosti. Izdelani so v Conurgu, v Nemčiji ter podvrženi skrbni kontroli kvalitete tokom mehanske obdelave in procesa montaže. Skupaj z inovativno "Permanent Power System" zasnovo bloki za batne brez oljne kompresorje omogočajo visoko zanesljivost delovanja ter nizko porabo energije.
   Zamenljivi teflonski drsni obroči
Oba batna tesnilna obročka na posameznem batu kakor tudi drsna površina ( puša ) valja so prekrite z teflonom kar zagotavlja dolgo življensko dobo. Vsi teflonski deli so enostavni za zamenjavo in cenovno ugodni, kar znižuje vzdrževalne stroške KAESER-jevih stomatoloških brez oljnih batnih kompresorjev.
   Kompaktno krmiljenje PPS obratovanja
Tako imenovan "Permanent Power System" krmili 4/2 kanalni magnetni ventil.
   Zanesljivi: SECOMAT sušilci
Učikovitost adsorbcijskega sušilca se občutno poveča, če pred vstopom stisnjenega zraka v sam sušilec izločimo vse vodne kaplice, ki so nastale kot posledica intenzivnega hlajenja stisnjenega zraka v obodnem hladilniku kompresorja. Z uporabo vročega zraka po principu "Permanent Power System" poteka regeneracija sušilnega sredstva hitreje in adsorbcijski sušilec deluje zanesljivejše.
 
KAESER home Sitemap
Več informacij
DENTAL – Air for every application
Why choose a KAESER Dental compressor?
Prospekt:
DENTAL

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com