Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Vijačni kompresorji
  OILFREE.AIR
  Batni kompresorji
  Stomatološki kompresorji
  Priprava stisnjenega zraka
  Nadrejena krmiljenja
  Vijačne vakuumske črpalke
  Puhala
Mobilni vijačni kompresorji
    Iskalnik proizvodov
    Mobilni vijačni kompresorji z dieselskim motorjem
    Mobilni vijačni kompresorji z benzinskim motorjem
    Mobilni vijačni kompresorji z elektro pogonom
    Dodatna oprema
  Orodje in pribor
  Originalni nadomestni deli
  Sigma PET Air
  Najem
  Industrija 4.0
 
  

Mobilni vijačni kompresorji s svetovno priznanim energetsko varčnim SIGMA PROFIL-om

 

Tehnične specifikacije:

Serija:MOBILAIR M 13 do M 350
FAD:0.75 do 34.0 m³/min 
(27 do 1200 cfm)
Moč:7.5 to 265 kW
Tlak:7 do 15 bar
(100 do 220 psi)


Poiščite ustrezen mobilni vijačni kompresor

 

    Izdelano v Nemčiji
KAESER-jevi mobilni vijačni kompresorji MOBILAIR se proizvajajo v sodobnem proizvodnem obratu, ki se nahaja v neposredni bližini matičnega podjetja v Coburgu, na severu Bavarske v Nemčiji. Proizvodni obrat je bil nedavno prenovljen in proizvodnja se odvija v skladu z najnovejšimi tehnološkimi procesi. Sestavni del obrata je tudi s strani TÜV (German Technical Inspection Agency) cerificiran labaratorij za meritve hrupnosti naprav, kakor tudi sodoben sistem za praškasto lakiranje komponent ter popolnoma avtomatiziran logističen center. Obrat zagotavlja kratke proizvodne cikle in odlično proizvodno fleksibilnost, kar pomeni, da lahko našim strankam nudimo široko paleto mobilnih kompresorjev z raznovrstno dodatno opremo v skladu z potrebami.
   Sigma Profil
Vsak KAESER-jev vijačni blok vsebuje energetsko varčne rotorje izdelane po principu SIGMA PROFIL-a. Vse mehanske komponente so izdelane v najožjih tolerancah in iz kvalitetnih materialov. Precizno poravnani valjčni kotalilni ležaji zagotavljajo dolgo življensko dobo.
   Uporabniku prijazni
Mobilni vijačni kompresorji MOBILAIR so enostavni glede posluževanja in nezahtevni glede vzdrževanja. Vse komponente so prosto dostopne, kar zelo poenostavi vzdrževalna opravila. Serijsko naprave vsebujejo nadzor kritičnih parametrov z samodejnim izklopom ob prekoračitvi le teh.
   Patentirana Anti-Frost-regulacija
Patentirana Anti-Frost-regulacija, ki so jo pri KAESER-ju razvili posebej za gradbene kompresorje, avtomatsko prilagaja delovno temperaturo kompresorja zunanji temperaturi. Regulacija skupaj z opcijskim naoljevalnikom orodij varuje pnevmatska orodja pred zmrzaljo in povečuje njihovo razpoložljivost ter življenjsko dobo.
 
KAESER home Sitemap
Več informacij
Prospekti:
MOBILAIR
MOBILAIR Flyer
Mobilair plant

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com