Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Vijačni kompresorji
  OILFREE.AIR
Batni kompresorji
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industrijski batni kompresorji
    Booster batni kompresorji
  Priprava stisnjenega zraka
  Nadrejena krmiljenja
  Vijačne vakuumske črpalke
  Puhala
  Mobilni vijačni kompresorji
  Originalni nadomestni deli
  Sigma PET Air
  Najem
  Industrija 4.0
 
  

Batni kompresorji

 

Kvaliteta izdelkov in učinkovita proizvodnja je v veliki meri odvisna od uporabljenih orodij in naprav. Moderni batni kompresorji zagotavljajo zanesljivo in ekonomično obratovanje za tako rekoč vsak namen uporabe. KAESER-jeva paleta batnih kompresorjev nudi zelo širok izbor naprav za različne aplikacije.


Classic batni kompresorji za priložnostne mojstre

KAESER-jeva serija batnih kompresorjev Clasic zagotavlja visoko kvaliteto izdelave in vgrajenih materialov ob dostopni ceni. Idealni so za priložnostne mojstre, ki se ne želijo odpovedati robustnosti in zanesljivosti naprav.

Široka paleta naprav nudi idealen izbor za vsak namen uporabe, serija batnih kompresorjev Clasic zahteva minimalno vzdrževanje in zagotavlja dolgo življensko dobo.

Premium batni kompresorji za obrtne mojstre

Izdelani v skladu z navišjimi kvalitativnimi merili zagotavljajo KAESER-jevi Premium batni kompresorji izjemno robustnost in vsestransko uporabnost.

Vgrajeni so samo visoko kvalitativni materiali kar zagotavlja maksimalno učinkovitost in zanesljivost naprav. Če upoštevamo še raznolikost izvedb in minimalno potrebo po vzdrževanju, je na dlani, da so takorekoč idealni za obrtne mojstre.

Eurocomp batni kompresorji

KAESER-jevi Eurocomp stacionarni batni kompresorji so idealni za delavnice kot tudi industrijske aplikacije, kjer so potrebne nekoliko višje efektivne dobave stisnjenega zraka.  Dobavljivi so v vertikalni in horizontalni izvedbi tlačne posode ali kot postavitev bloka in ločene tlačne posode, kar omogoča prilagoditev takorekoč vsaki zahtevi. Izvedba z protihrupnim ohišjem zagotavlja izjemno tiho delovanje. 

KAESER-jevi "Eurocomp" batni kompresorji nudijo izjemno kvaliteto izdelave, kompresorske bloke "Made in Germany" ter visoko zmogljive aluminjaste hladilnike stisnjenega zraka. Izvedeni so z direktnim prenosom moči v razmerju 1:1, kar zniža vzdrževalne stroške in omogoča dolgo življensko dobo naprav.

AIRBOX / AIRBOX CENTER batni kompresorji

Novi batni kompresorji serije AIRBOX in AIRBOX CENTER so edinstveni, saj so opremljeni z naprednim krmilnikom SIGMA CONTROL basic.

Batni kompresorji AIRBOX so nameščeni v protihrupnem ohišju z tlačno posodo, serija  AIRBOX CENTER pa vsebuje tudi hladilni sušilnik stisnjenega zraka in po potrebi ustrezno filtracijo. Tovarniško so pripravljeni za takojšnjo uporabo. Odlikuje jih izredno tiho delovanje in učinkovito hlajenje.

Energetsko varčni IE2 elektromotorji zagotavljajo nizko porabo energije in visoko zanesljivost.

Industrijski batni kompresorji

KAESER-jevi industrjski batni kompresorji so zanesljivi, robustni, tihi, vsestransko uporabni in zahtevajo minimalno vzdrževanje.

Z več kot 80 letnimi izkušnjami s konstruiranjem in proizvodnjo naprav Vam KAESER-jevi industrijski batni kompresorji nudijo izredno kvaliteto izdelave. Vse naprave so izdelane v Nemčiji, zagotavljajo Vam energtsko varčno delovanje ter visoke efektivne dobave.

Booster batni kompresorji

KAESER KOMPRESSOREN ponuja široko paleto visoko zmogljivih booster batnih kompresorjev, ki dvignejo primarni vhodni  tlak na 45 bar. Kompletne rešitve so izdelane po meri kupca, primarni vhodni tlak pa zagotavljajo ekonimični vijačni kompresorji. Kompletna rešitev SIGMA AIR PET je kot idealna za uporabo v proizvodnji PET embalaže.

 
KAESER home Sitemap
Več informacij
KAESER Toolbox
Informacijski material

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com