Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Vijačni kompresorji
  OILFREE.AIR
  Batni kompresorji
  Priprava stisnjenega zraka
  Nadrejena krmiljenja
  Vijačne vakuumske črpalke
  Puhala
  Mobilni vijačni kompresorji
  Orodje in pribor
  Originalni nadomestni deli
  Sigma PET Air
  Najem
  Industrija 4.0
 
  

Vedno več uporabnikov stisnjenega zraka se odloči za kompresorje KAESER

 

Gradnja predorov in zaščita voda

Gradbeni kompresorji MOBILAIR z dizelskim pogonom so gospodarni in vsestranski: služijo npr. za oskrbo s stisnjenim zrakom pri gradnji tunelov (med drugim tunela Gotthard) ali pri varovanju vode za hitro in zanesljivo napihovanje zapor za olje v pristaniščih.

Mobilair diesel-driven compressors

screw compressors

Industrija, rokodelstvo in obrt

Stisnjen zrak za industrijske obrate dandanes ustvarjajo pretežno vijačni kompresorji. To vedno bolj velja tudi za obrate v rokodelstvu in obrti. Vijačni kompresorji KAESERs SIGMA PROFILOM so pri tem razvoju močno zastopani: po celem svetu deluje že več kot 200 000 teh gospodarnih, zanesljivih strojev.

Izdelava PET-embalaže

Za to rastoče področje uporabe smo v podjetju KAESER KOMPRESORJI razvili zelo gospodarno sistemsko rešitev. Postaja SIGMA PET AIR je sestavljena iz nizkotlačne stopnje (vijačni kompresor, krmilni zrak) in visokotlačne stopnje (booster kompresor, napihovanje) skupaj s hladilnim sušilnikom. Njene prednosti so ugodna nabavna cena, nizki stroški vzdrževanja in največja mogoča obratovalna zanesljivost.

screw compressors

rotary screw vacuum packages

Čiščenje, pakiranje, filtriranje

Vakuumski vijačni sistemi KAESER s posebnim vijačnim blokom KAESER se uporabljajo pri postopkih odsesavanja, pakiranja, preizkušanja, sušenja in razplinjevanja ter pri filtriranju ali pri polnjenju steklenic in tub. Tudi te naprave so opremljene s krmilnikom SIGMA CONTROL 2 na osnovi industrijskega PC-ja.

Območje nadtlaka in vakuuma

Področja uporabe Rootsovih puhal KAESER z OMEGA PROFIL-om (nadtlak ali vakuum) so npr. prezračevanje čistilnih bazenov, sušenje, transport praškastih ali zrnatih materialov, čiščenje z odsesavanjem, preizkušanje in pakiranje.

rotary blowers

 
KAESER home Sitemap
Več informacij
KAESER Toolbox
Informacijski material

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com