Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Vijačni kompresorji
  OILFREE.AIR
  Batni kompresorji
  Stomatološki kompresorji
  Priprava stisnjenega zraka
  Nadrejena krmiljenja
  Vijačne vakuumske črpalke
  Puhala
  Mobilni vijačni kompresorji
  Orodje in pribor
  Originalni nadomestni deli
  Sigma PET Air
  Najem
Industrija 4.0
 
  

Industrija 4.0 – prihodnost se je že začela

 

Nastavljanje, prilagajanje, samostojno oblikovanje – individualnost je človeku v krvi. Toda kako lahko celotna industrija ustreže tej želji po posameznih serijskih izdelkih? 

Industrie 4.0

Dobrodošli v dobi četrte industrijske revolucije

Digitalna komunikacija med izdelkom in strojem prvič v zgodovini omogoča ustvarjanje posameznih izdelkov, ki so proizvedeni v industrijski množični proizvodnji. Na podlagi tega razvoja se soočamo s povsem novimi zahtevami. Vendar smo v podjetju Kaeser pripravljeni nanje. Kot vaš partner vam nudimo edinstvene pametne rešitve za učinkovito oskrbo s stisnjenim zrakom, ki se popolnoma prilagodijo vašemu upravljanju z energijo in vodenju proizvodnje.

KAESER 4.0 – prilagajanje v realnem času in predvidljivo vzdrževanje

Pametni omrežni sistemi za stisnjen zrak Kaeser z izjemno prilagodljivimi proizvodnimi okolji Industrije 4.0 zagotavljajo potrebno kapaciteto in kvaliteto stisnjenega zraka po potrebi. Poleg tega okolje hitro prepozna motnje v omrežju za stisnjen zrak, tako da lahko opravite servis, še preden pride do okvare.

Glavno vlogo pri vsem tem igra zvezno krmiljenje SIGMA AIR MANAGER 4.0. Kot osrčje celotnega krmiljenja SIGMA NETWORK v realnem času prenaša vse parametre zmogljivosti sistemov za stisnjen zrak v PODATKOVNO BAZO KAESER, kjer so analizirani, pripravljeni in dopolnjeni na podlagi znanja strokovnjakov iz podjetja Kaeser ter poslani na različne mobilne terminale (nadzorne kabine). Ta analiza v realnem času na podlagi znanja in izkušenj strokovnjakov iz Kaeserja predvidi, ali je servis potreben.

Prednosti

  • Raznovrstno prilagajanje krmiljenja stisnjenega zraka za individualizirano serijsko proizvodnjo.
  • Največja možna učinkovitost zaradi stalnega nadzora in izboljšav v realnem času.
  • Najboljša dostopnost s pomočjo diagnostike na daljavo, predvidljivega vzdrževanja in preprečevanja kritičnih okoliščin.
  • Številni vmesniki, preproste nadgradnje in vgrajen sistem upravljanja z energijo v skladu z ISO 50001 zagotavljajo učinkovitost tudi v prihodnosti.

SIGMA AIR MANAGER 4.0Osrčje sistema

Vse podrobnosti o delovanju, opremi in tehničnih podrobnostih našega zveznega krmilnega sistema so na voljo tukaj: SIGMA AIR MANAGER 4.0

 
KAESER home Sitemap
Več informacij
Industrija 4.0: Vprašanja in odgovori

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com