Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Vijačni kompresorji
OILFREE.AIR
  Batni kompresorji
  Stomatološki kompresorji
  Priprava stisnjenega zraka
  Nadrejena krmiljenja
  Vijačne vakuumske črpalke
  Puhala
  Mobilni vijačni kompresorji
  Orodje in pribor
  Originalni nadomestni deli
  Sigma PET Air
  Najem
  Industrija 4.0
 
  

Suho tekoči vijačni kompresorji

 

Tehnični podatki:

dvostopenjski,
kapaciteta do 51 m³/min,
tlak 4, 6, 8 in 10 bar


Nova dimenzija suho tekočih kompresorjev
Dvostopenjski suho tekoči vijačni kompresorji KAESER za uporabnike, ki takemu načinu stiskanja zraka dajejo prednost, prepričajo tako s premišljeno zasnovo kot tudi z mnogimi inovativnimi rešitvami podrobnosti. In to z že pregovorno kakovostjo KAESER.

Trajna zanesljivost
Stisnjen zrak mora vedno, kadar ga potrebujete, biti na razpolago. Da bi ta pogoj izpolnjevali veliko let, so suho tekoči vijačni kompresorji KAESER izdelani zelo robustno. Sestavljeni so iz preizkušenih delov, katerih konstrukcija temelji na skoraj stoletnih izkušnjah podjetja KAESER KOMPRESORJI na področju strojništva – zato je oskrba s stisnjenim zrakom trajna in zanesljiva.

Zanesljivost in inovativnost
Na osnovi dvostopenjskega, suho tekočega vijačnega kompresorskega bloka so inženirji KAESER v najmodernejšem razvojno-raziskovalnem centru v Coburgu zasnovali koncept stroja, ki se odlikuje s številnimi inovativnimi podrobnostmi. Tako so npr. suho tekoči vijačni kompresorji KAESER z močjo pogona do 355 kW dobavljivi z zračnim hlajenjem.

Gospodarnost v serijski izvedbi
Pri določanju odločilnega dejavnika, to je skupnih stroškov za investicijo v kompresorje oz. v celoten sistem za oskrbo s stisnjenim zrakom, se izplačata kakovost in strokovna analiza KAESER: navsezadnje je le odlično usklajeno sozvočje energetske učinkovitosti, servisiranja/vzdrževanja in celovite obravnave sistema za stisnjen zrak zagotovilo, da so stroški za oskrbo s stisnjenim zrakom najmanjši, razpoložljivost zraka pa največja.

Prijaznost za servisiranje
Že od samega začetka razvoja teh kompresorjev je bila prisotna zahteva po prijaznosti za servisiranje. Zaradi nižjega števila obrabnih delov in uporabe zelo kakovostnih materialov je potreba po servisiranju manjša, vzdrževalni intervali in življenjska doba strojev pa so daljši. Odlična dostopnost zaradi velikih vzdrževalnih vrat in hladilnik, ki ga je mogoče nagniti navzven, sta samo dve od podrobnosti, ki doprinesejo k znižanju stroškov za servisiranje.


 
KAESER home Sitemap
Več informacij

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com