Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Vijačni kompresorji
  OILFREE.AIR
  Batni kompresorji
  Stomatološki kompresorji
  Priprava stisnjenega zraka
  Nadrejena krmiljenja
  Vijačne vakuumske črpalke
  Puhala
  Mobilni vijačni kompresorji
  Orodje in pribor
  Originalni nadomestni deli
  Sigma PET Air
Najem
  Industrija 4.0
 
  

SIGMA AIR UTILITY

 

Hibridni paket storitev

Nakup samo stisnjenega zraka
Predstavljajte si, da vam za vaš nov sistem oskrbe s stisnjenim zrakom ni treba investirati niti centa, ne potrebujete niti lastnih sredstev niti kreditov, obenem pa je vaš sistem tehnično in energetsko najmodernejši. Oskrba s stisnjenim zrakom je stalno zagotovljena in vzdrževanje ter popravila vam ne predstavljajo stroškov in ne zahtevajo angažiranja vašega osebja. Se sliši dobro? In tudi je dobro. Oglejte si in preberite sami!

Kakovost brez kompromisov
Da bi pokrili vaše potrebe po električni energiji, verjetno ne boste zgradili lastne elektrarne. Zakaj bi torej vaš lasten kapital obremenjevali z nabavo kompletnega sistema za oskrbo s stisnjenim zrakom? Saj vam je na razpolago Kaeserjev SIGMA AIR UTILITY – mi izdelamo, postavimo in upravljamo sistem za oskrbo s stisnjenim zrakom. To vam prinese odločilne prednosti: zanesljivo oskrbo s stisnjenim zrakom pri najvišji mogoči energetski učinkovitosti in popolni preglednosti stroškov.

Vse iz ene roke
Stisnjen zrak je preveč pomembno proizvodno sredstvo, da bi oskrbo z njim prepustili komu drugemu kot priznanim in strokovno usposobljenim specialistom. Hibridni paket storitev podjetja KAESER KOMPRESORJI je narejen po meri: navsezadnje podjetje KAESER KOMPRESORJI ne nudi le storitev, ki jih strokovnjaki za stisnjen zrak natančno prilagodijo potrebam svojih strank. KAESER kot proizvajalec kompresorjev in sistemski ponudnik „strojno opremo“ tudi izdeluje – kompresorje, naprave za pripravo stisnjenega zraka in najmodernejše sisteme za upravljanje – vse v svetovno priznani kakovosti „izdelano v Nemčiji“. KAESER-teleservice, logistični center in gosta servisna mreža še bolj povečajo razpoložljivost s stisnjenim zrakom. Vse je odlično usklajeno.

Preglednost in zanesljivost
Kdor namesto nakupa kompresorske postaje kupuje le stisnjen zrak, ima najboljši mogoč pregled nad stroški. Namesto kompleksne mešane kalkulacije nastopi le fiksna cena za kubični meter zraka, ki je dolgoročno določena s pogodbo, in je s tem zanesljiva podlaga za kalkulacijo. S pogodbo določena osnovna cena krije stroške naprave in obratovanja ter odjem osnovne količine stisnjenega zraka. Za količino stisnjenega zraka, ki presega osnovno količino, tudi velja s pogodbo določena fiksna cena za povečan odjem.


Stalen izziv za managerje:

„variabilni stroški namesto fiksnih“

Želja podjetnikov je, da se delež variabilnih stroškov poveča v primerjavi z deležem fiksnih stroškov. Tako se podjetje pri morebitnem upadu prometa v kriznem času zaščiti pred znižanjem donosnosti vloženega kapitala in upadom likvidnosti. S tem uprava podjetja med drugim lažje zagotovi dolgoročen obstoj podjetja tudi preko težavnih kriznih obdobij.

 
KAESER home Sitemap
Več informacij
Inteligenten način za zanesljivo in učinkovito oskrbo s stisnjenim zrakom
Prospekt:
SIGMA AIR UTILITY

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com