Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Analiza in svetovanje
  Oskrba strank
  Vzdrževanje
 
  

Pregled storitev

 

Z KAESER-jem kot partnerjem ste najbolje preskrbljeni

KAESER Vam omogoča širok spekter storitev na področju stisnjenega zraka. Odvisno od Vaših potreb lahko izberete rešitev, ki najbolje odgovarja Vašim proizvodnim procesom; zadali smo si osnovni cilj, da Vam ponudimo takšno, ki zagotavlja najboljše razmerje med uporabnostjo in stroški. 

  

Rešitve po meri

 

Stisnjen zrak je univerzalen energent, ki je nepogrešljiv pri različnih področjih uporabe, posebej pa prispeva k ekonomični in učinkoviti proizvodnji. Da bi lahko prednosti tega medija v celoti koristili pa ni dovolj nabava posameznih komponent . Pomemben je koncept celotnega sistema stisnjenega zraka, ki mora biti natančno prilagojen potrebam proizvodnje. Takšne sistemske rešitve omogočajo visok izkoristek energije, nizke stroške vzdrževanja, visoko stopnjo zanesljivosti, fleksibilen sistem in primerno kvaliteto stisnjenega zraka. S takšnim konceptom lahko občutno znižate stroške po enoti proizvoda ter si zagotovite večjo varnost.

 
KAESER home Sitemap
Več informacij
KAESER Toolbox
Informacijski material

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com