Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
  Analiza in svetovanje
  Oskrba strank
Vzdrževanje
 
  

Vzdrževalne pogodbe

 

Naše po prodajne aktivnosti zajemajo preizkus, redno vzdrževanje in izredna popravila kompresorjev ter ostalih komponent našega prodajnega programa. Za vse naprave nudimo originalne nadomestne dele. Naš odziv je hiter zahvaljujoč lokalnim skladišnim smogljivostim v 57 državah širom sveta. Za kvalitetno opravljeno delo skrbijo izšolani servisni tehniki.

Pogodba o letnem pregledu
Strankam, ki opravljajo redno vzdrževanje v lastni režiji nudimo posebej zanje prirejene pogodbe o strokovnem letnem pregledu naprav. Izvzete so tlačne posode. Takšna storitev stranki zagotavlja pregled s strani strokovno usposobljenega in izkušenega KAESER-jevega servisnega tehnika, ki opozori na morebitne skrite težave oz svetuje glede morebitnih dodatnih opravil, ki bi bila priporiočljiva. Ta storitev lahko podaljša življensko dobo naprav in zagotovi njihovo zanesljivo delovanje tudi v prihodnje.
Vzdrževalne pogodbe
Vzdrževalna pogodba vam zagotavlja profesionalno izvedena dela za redno vzdrževanje naprav v skladu z obratovalnimi navodili. Zanesljiva preskrba s stisnjenim zrakom je s tem zagotovljena.
Vzdrževalne pogodbe za kompleten servis
Kompleten servs predstavlja nadgradnjo pogodbe o rednem vzdrževanju in zajema tudi odpravo morebitnih napak - popravila naprav. Takšna pogodba zajema tudi podaljšano garancijo v času veljavnosti pogodbe. Skratka, mi poskrbimo za vse okoli kompresorske postaje, vi pa se osredotočite na važnejša opravila. Dodatna prednost takšne pogodbe so tudi fiksni obratovalni stroški in s tem obvladljivi stroški proizvodnje.
Originalni nadomestni deli in potrošni material
Naši servisni tehniki seveda vgrajujejo le originalne KAESER-jeve nadomestne dele in potrošni material. Tako vam zagotavljamo maksimalno obratovalno zanesljivost, sa so dobavitelji skrbno izbrani, same komponente pa predhodno preizkušene v testiranjih. Še več, kot dobavitelji le teh redno preverjamo kvaliteto ob prejemu, kar izloči rizik odpovedi naprave zaradi vgrajenega nekvalitetnega nadomestnega dela ali potrošnega materiala. Izkušnje so pokazale, da so naprave, vzdrževane z originalnimi nadomestnimi deli in potrošnim materialom zanesljivejše in dosegajo bistveno daljšo življensko dobo. S tem pa maksimalno varnost uporabnika. Takšno varnost pa zagotavljajo izključno originalni KAESER-jevi nadomestni deli in potrošni material.
 
KAESER home Sitemap
Več informacij
Lokacije podružnic

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com