Proizvodi in rešitve Storitve Internetne storitve Prospekti Reference O nas Kontakti Nasveti Novice in dogodki Zaposlitve
 
 
  

Zaščita podatkov

 

Vse podatke obdelujemo v skladu z UREDBO (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov in v skladu z vsakokratno veljavnih slovenskih zakonih o varovanju osebnih podatkov.

Varovanje vaše zasebnosti je med obdelavo osebnih podatkov in zaščito vseh poslovnih podatkov za nas zelo pomembno. Z osebnimi podatki, ki se shranijo ob vašem obisku naših spletnih mest, ravnamo zaupno in v skladu s pravnimi določbami.

Zbiranje in obdelava podatkov

Ko obiščete naša spletna mesta, naš spletni strežnik samodejno shrani IP naslov vašega ponudnika spletnih storitev. Zbiramo tudi podatke o spletnem mestu, s katerega nas obiskujete, datum in čas obiska, tip spletnega brskalnika in operacijski sistem, ki ga uporabljate. Te podatke zajamemo za statistično obdelavo, ki služi za diagnosticiranje težav s strežnikom in izboljšavo naše spletne storitve.

Uporaba in posredovanje osebnih podatkov

Za nekatere storitve in informacije na našem spletnem mestu (npr. spletno oglaševanje, prijava na novice ali seminarje, raba kontaktnega obrazca) moramo od vas prejeti osebne podatke, npr. vaše ime, naslov ali vaš e-naslov. Takšne podatke zbiramo samo v primeru, če so nujno potrebni za obdelavo vašega povpraševanja. Vaše povpraševanje in s tem povezane podatke ter informacije interno posredujemo zaposlenim v podjetju ali pooblaščenim podjetjem (npr. prodajnim partnerjem), ki nam nudijo podporo pri obdelavi vaše zahteve. Vaših osebnih podatkov ne posredujemo drugim tretjim osebam. Prodaja ali oddajanje podatkov je izključeno.

Osebne podatke v manjšem obsegu hranimo v potrošniške in tržne namene, če je zakonsko to dovoljeno. Uporabo in shranjevanje svojih podatkov lahko prepoveste na povezavi info.slovenia@kaeser.com.

Kaeser Kompressoren SE je podjetje, ki posluje po vsem svetu, zato mora v določenih primerih zavoljo boljše obdelave vaših zahtev vaše osebne podatke nujno posredovati lokalnim hčerinskim podjetjem oz. prodajnim partnerjem, ki imajo lahko sedež zunaj Evropskega gospodarskega prostora. Vaši osebni podatki se naprej ne posredujejo drugim tretjim osebam, razen če je to obvezno na podlagi pravnih določb.

Varnost

Uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, da tako zaščitimo vaše podatke, s katerimi upravljamo, pred spreminjanjem, izgubo, uničenjem in dostopom nepooblaščenih oseb.

Povezave na zunanja spletna mesta

Na teh spletnih mestih vas usmerjamo tudi na spletna mesta tretjih oseb. Upoštevajte, da ne moremo vplivati na vsebino in zaščito podatkov na zunanjih spletnih mestih in na lastnike teh mest.

Pravice do dostopa in ostale pravice

Dajete nam dovoljenje za zajemanje in uporabo osebnih podatkov, kar se ustrezno dokumentira.

Na vašo željo vam z veseljem sporočimo, ali in kateri osebni podatki o vas so bili shranjeni. Kadarkoli lahko zahtevate, da popravimo netočne podatke. Poleg tega imate tudi pravico kadarkoli preklicati dovoljenje za bodočo uporabo vaših podatkov.

Upravljavec po členu 4 Splošne uredbe o varstvu podatkov:

KAESER KOMPRESORJI d.o.o.
Miklavška cesta 77
2311 HOČE
Tel.št.: 00386 2 33 33 242

Kontaktna oseba za varstvo podatkov:

Mateja Uran
e-pošta: mateja.uran@kaeser.com

Pristojen organ za zaščito podatkov:

INFORMACIJSKI POOBLAŠČENEC
Zaloška cesta 59
1000 LJUBLJANA

 
KAESER home Sitemap
Več informacij
KAESER Toolbox
Informacijski material

ico_contactKontaktni obrazec

back top
Zaščita podatkov, KAESER KOMPRESSOREN, info.slovenia@kaeser.com